Børnemusik // 1-6 år

Børnemusik med Nanna Schou Dreier

hver onsdag kl. 16

Vi byder velkommen til vores nye musik pædagog, rytmisk sanger og kirkesanger Nanna Schou Dreier.

Hun vil stå for kirkens Børnemusik 1-6 år.

Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil hun bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd.

Nanna er uddannet rytmisk sanger på Syddansk musikkonservatorium og desuden kirkesanger i Præstebro kirke.

I undervisningen indgår instrumenter som trommer, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum hvor børn og forældre kan lære nye sange, lege og danse som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen.

Det praktiske

Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte

Nanna Schou Dreier (sms): 29802667

Tilmelding sker gennem kirkekontoret: praestebro.sogn@km.dk

Ved tilmelding: Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer.

Pris: 300 kr for 8 gange