Kirkehøjskole 2730

er et nyere initiativ taget af præster fra de tre folkekirker i Herlev; Lindehøj, Herlev og Præstebro kirke.

Kirkehøjskole 2730 er et åbent forum, hvor alle kan komme og lytte og debattere. Vi tager emner om tro, livet i al (u)almindelighed, spiritualitet, eksistens, store tænkere og meget mere op til fælles debat.

Vi sørger for kaffen og rundstykkerne og et spændende og måske provokerende oplæg. Derefter skal alle på banen ved bordene og drøfte dagens emne.

Kirkehøjskole planlægger foreløbigt tre lørdage 9.30-12 fra september til januar hvert år.

I sæson 2012/ 2013 var det overordnede emne: Tidens krav.

I sæson 2013/2014 var overskriften: Hvad er et rigt liv?

I sæson 2014/2015 er overskriften: Samtalen. Er der nogen der lytter?

I sæson 2015/2016 er overskriften: Trosbekendelsen

I sæson 2016/2017 er overskriften Hvad har vi gang i i kirken?

Præsterne bag initiativet og oplæggene er: Dennis Jelstrup, Karen-Bolette Berg,Tom Kjær, Matilde Nordahl Svendsen, Hjørdis Kjærgaard, Michael Skov Andersen og Dorte Østergaard Christensen.

Vi glæder os til at se jer!

Kirkehøjskole 2730

Der er ingen begivenheder.