Børnemusik 2 hold

Kirken, Tornerosevej 115, 2730 Herlev
Nanna Schou Dreier

Børnemusik med Nanna Schou hver onsdag kl. 15 og 16

Vi byder velkommen til alle musikglade børn og deres voksen. Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil Nanna bevæge jer gennem et legende univers hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd.

Nanna Schou er uddannet fra musikkonservatoriet og er musikpædagog i Præstebro kirke. I undervisningen indgår instrumenter som tørklæder, rasleæg, sjove rekvisitter mm. og kirken bliver her til et dejligt frirum, hvor børn og voksne kan lære nye sange, lege og danse, som de kan tage med sig hjem og bruge i hverdagen.

Tilmelding sker til Nanna på nannaschou@hotmail.com Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer ved tilmelding.

Pris: 300 kr. for 8 gange til kirkens mobilepaye.

Holdene starter d. 18. aug. Der vil være 8 gange inden efterårsferien og 8 gange mellem efterårsferie og juleferie. OBS ingen hold d. 22. sep.

Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Nanna på mail eller sms (29 80 26 67).