AFLYST 5/10 HJERTERO- meditationsgudstjeneste

Kirken, Tornerosevej 115, 2730 Herlev
Sanne Bügel Forner

På tirsdage den 5/10, 9/11 og 7/12 kl. 19

Velkommen til en stund med ro, fordybelse og refleksion ved meditationsgudstjenester på hverdagsaftner i det smukke kirkerum ved sognepræst Sanne Bügel Forner.

Ro, hvile og tid til at lade sindet, hjertet og tankerne finde ro, det har vi alle sammen brug for.

Ofte er der jo rigtig mange ting, vi skal forholde os til, både praktisk og følelsesmæssigt, og sådan er livet jo, men vi har også brug for at lade op igen, ellers kører batterierne tørre.

Gudstjenesten her er sådan et hvilested, lidt pausero, hvor vi kan lade hovedet og hjertet hvile og åbne op for den fred, som kirkerummet giver.

Ved gudstjenesterne vil der være sang, bøn og guidet kristen meditation.

Kristen meditation har rødder helt tilbage til de første kristne klosterfællesskaber og kræver ingen særlige forudsætninger; kun et åbent hjerte og lyst til at gøre noget godt for sig selv med sådan en hvilestund.

Gudstjenesterne begynder kl. 19 og varer omkring 45 minutter.