HJERTERO- meditationsgudstjeneste

Onsdag d. 25. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sanne Bügel Forner

Velkommen til en stund med ro, fordybelse og refleksion ved meditationsgudstjenester på hverdagsaftner i det smukke kirkerum ved sognepræst Sanne Bügel Forner.

Mange af os lever i en hverdag, hvor det meste ofte skal gå meget hurtigt.

Vi mennesker er faktisk yderst effektive, ofte myreflittige og kan tit nå det hele på den halve tid, hvis vi vil,- og det er på mange måder godt nok. Men vi har også brug for at lade op igen og tage os tid til et pusterum uden at skulle yde noget og tage stilling og bare være med det, der er i vores liv.

Ved gudstjenesterne vil man kunne lade hjerte, krop og sind falde til ro med sang, bøn og guidet kristen meditation.

Kristen meditation har rødder helt tilbage til de første kristne klosterfællesskaber og kræver ingen særlige forudsætninger; kun et åbent hjerte og lyst til at gøre noget godt for sig selv med sådan en hvilestund.

Gudstjenesterne begynder kl. 19 og varer omkring 45 minutter.