Tirsdag d. 24. januar 2023, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Kirken, Tornerosevej 115, 2730 Herlev
Nanna Scou

Babysalmesang med Anne Hald hver tirsdag kl. 11.

Vi byder velkommen til alle musikglade babyer og deres voksen. Med gamle og nye sange og salmer, danse, instrumenter og bevægelser vil Anne bevæge jer gennem et legende univers, hvor musik, motorik, glæde og kreativitet går hånd i hånd.

Anne Bech Hald er uddannet sanger og sangpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2014. Har de seneste 10 år arbejdet med sangundervisning. Både solo sang, kor, workshops i sangteknik og babyrytmik. “Sang er et fantastisk redskab til øget tilknytning mellem forældre barn, og til tidlig sprogudvikling - en skøn måde at være sammen med din baby på, som elsker at høre din stemme. At du føler dig som en god sanger er intet must for at deltage, det er lysten til at synge mere med din baby der tæller.

Tilmelding sker til Nanna Schou på nannaschou@hotmail.com. Oplys barnets navn og fødselsdato, den voksnes navn samt mobilnummer ved tilmelding.

Pris: 300 kr. for 8 gange til kirkens mobilepaye, der betales første gang.

Holdene starter d. 25. okt. 2022, sidste gang før jul er 13. dec.

Hvis du har spørgsmål angående tider, aldersopdeling el. lign. er du velkommen til at kontakte Nanna på mail eller sms (29 80 26 67).