Folkekirkens nødhjælp indsamling

Søndag d. 13. marts 2022, Kl. 10:00 til kl. 14:00

Bliv indsamler for Folkekirkens Nødhjælp og gør en forskel for mennesker i nød.

Kontakt indsamlingsleder Sven Hansen på sven(at)fagot16.dk, for en rute i Præstebro sogn

Vi samler ind til en bedre tilværelse for dem der er hårdest ramt af klimaforandringerne. Flere oversvømmelser, mere tørke og uforudsigeligt vejr betyder, at flere og flere mennesker ender i fattigdom og ikke ved, hvordan de skal skaffe deres næste måltid.

Når du samler en 50’er ind, kan det blive til en lodret køkkenhave til en familie i Kakuma-flygtningelejren i Kenya. Da grøntsagerne i de lodrette køkkenhaver vokser opad, er der plads til mere mad på et begrænset areal. Der kan vokse spinat eller kål, som sikrer en hel familie næring. Dette er en af de nye løsninger, som der er behov for, så vi kan redde liv, når klimaforandringerne rammer. Som indsamler er du altså med til at gøre en helt konkret forskel for verdens fattigste.

Som indsamler gør du en kæmpe forskel, for når dagen er ovre, har hver indsamler i gennemsnit samlet 924 kroner ind.